top of page

Angelų prognozė savaitei: birželio 3 - 9 d.

Ar ir Tu jautiesi išvargęs nuo nepaliaujamo bėgimo? Ar ir Tau atrodo, kad nė nepajutai, kaip greitai prabėgo vos prasidėjęs pavasaris? Ar jauti, kaip kaskart vis labiau ir labiau įsitempia kūnas, įsisiūbuoja jausmai ir mintys, kol visiškai nebelieka vietos nei kruopelytei ramybės? Sustok... Įkvėpk gryno oro... Apsižvalgyk... Pajausk save ir užčiuopsi vidinį poreikį pasirūpinti savimi.

Angelai praneša, jog priešakyje laukia sudėtinga savaitė. Savaitė, kai jausitės tarsi nesuspėjantys su vis greitėjančiu gyvenimo tempu. Nuolat aplink jus besirutuliojantys įvykiai tarsi įtrauks jei ne į jūsų pačių, tai bent aplink jus esančių žmonių dramą. Šią savaitę jausitės išvargę tiek fiziškai, tiek emociškai, todėl sąmoningai ar nesąmoningai ieškosite žmonių ir aplinkos, kuri suteiktų jums užuovėją, sukuriančią saugią ir globėjišką atmosferą. Tai ką daryti, kad „atlaikytumėte“ šios savaitės audras?


Sparnuotieji draugai tęsia praėjusios savaitės temą ir skatina atsigręžti į save bei su meile savimi pasirūpinti. O koks geriausias būdas tai padaryti? Štai keli patarimai:

  • Kasdien paskirkite keletą minučių tiesiog pabūti tyloje, tarsi sustabdyti laiką ir pajausti akimirką, giliai pakvėpuoti ir leisti kūnui atsipalaiduoti. Jei yra noro, ryte, vos tik atsikėlęs, pagalvokite apie ką nors labai jus pradžiuginančio ar net prajuokinančio ir padovanokite sau didžiulę šypseną. Vakare, prieš eidamas miegoti, pagalvokite apie 3 dalykus, nutikusius per dieną, už kuriuos esate labai dėkingas.

  • Suraskite būdų parodyti ir dovanoti meilę sau. Kada paskutinį kartą save tvirtai apkabinote? Kada padėkojote sau už tai, kad esate? Kada pradžiuginote save kokia dovanėle ar pasilepinote kitais malonumais? Ši savaitė – tai meilės sau rodymo ir meilės širdin priėmimo laikas. Leiskite sau pripildyti širdį meile iki kol jos bus tiek daug, kad norėsis ją dalinti pasauliui. O jei pajausite, kad jums stinga, norisi motiniškos meilės, kreipkitės į Šventąją Mergelę Mariją, angelų karalienę, kad ši įsuktų jus į motiniškos meilės ir globos skraistę ir jūs kaip mat pasijausite mylimas ir ramus.

  • Šiandien prasidėjusi mėnulio jaunatis kviečia ir vėl siųsti užsakymus Visaton. Ko šiuo metu trokšta jūsų širdis? Angelai primena, kad formuluodami intencijas ir prašymus atmintumėte, jog į juos automatiškai yra atsakoma, tad belieka savo maldas grįsti dėkingumu už atliepimą ir kantriai išlaukti, kol besipildantys norai atkeliaus į jūsų rankas. „Priimkite tai, kas yra jūsų“, sako angelai.

  • Jūsų sugebėjimas susidoroti su šios savaitės iššūkiai priklausys ir nuo jus supančios aplinkos. Jeigu jausite, kad nebegalite susidoroti su jus apimančiomis slogiomis mintimis ar emocijomis, paprašykite pagalbos ir palaikymo iš draugų. Jeigu turėsite galimybę, praleiskite kiek daugiau laiko su artimais draugais, su žmonėmis, greta kurių pasijaučiate pakylėti, įkvėpti, džiaugsmingi, pozityvūs. Apsukite save šiais žmonėmis ateinančias dienas ir patys pamatysite, kokia didžiulė galia slypi po bičiulystės klodais. Be to, ir angelai suskubs jums padėti, jeigu tik juos pasikviesite į savo draugiją. „Mes esame Tavo draugai, tik pasitikėk mūsų gebėjimu sukurti saugią ir malonią atmosferą“, primena angelai.

Taigi atsigręžkite į save šią savaitę. Pasigilinkite į savo norus ir troškimus. Išgirskite savo kūno ir širdies balsus bei pasistenkite į juos atliepti. Atminkite, kad jūs esate ne vienas, o apsuptas matomų ir nematomų bičiulių, kurie yra pasirengę jums padėti, tad belieka tik juos pasikviesti į savo draugiją. Pasikviesi?


Šviesios, ramiai tarsi saulė dangumi besiridenančios, savaitės.


177 peržiūros
bottom of page