top of page

Angelų prognozė savaitei: gegužės 4 – 10 d.

Įžengę į paskutinįjį kalendorinio pavasario mėnesį ir spalvingai pasitikę šią savaitę, iš tiesų turėsime kuo pasidžiaugti: jausime malonų palaikymą iš aplinkos, norėsime kūrybiškai save išreikšti, telksimės į mums svarbias gyvenimo sritis, dėmesį nukreipdami ne į baimes, o trokštamus rezultatus. Panašu, kad galėsime šiek tiek atsikvėpti ir pasimėgauti gerais pozityviais dalykais.



Vienas iš itin pozityvių šios savaitės aspektų – ore sklandantis lengvumas.

Ne vienas angelų prognozių skaitytojas iš ties pajaus, kad šią savaitę viskas seksis žymiai lengviau, paprasčiau, sklandžiau. Žmonės, sutikti šios savaitės metu, atrodys ir bus žymiai geranoriškesni, paslaugesni, atidesni. Tiek darbo, tiek namų aplinkoje galite pajausti didesnį palaikymą, supratimą, sulaukti pagalbos, palaikymo, užtarimo galbūt net iš tų žmonių, kurie paprastai tokio gėrio nepažeria. Gali būti ir taip, kad intuityviai stipriau jausite jus globojančius angelus bei kitas meilės ir šviesos būtybes, pastebėsite jus ištinkančius malonius sutapimus ar net stebuklus! Visata šypsosi kiekvienam žmogui primindama, kad ji visuomet rūpinasi visų gerove ir atliepia net ir į pačias mažiausias svajones.


Kitas su šia savaite susijęs aspektas – tai kūryba.

Angelai primena, kad greta visų žemiškų rūpesčių, atsakomybių, vaidmenų, kurių imamės savo gyvenime (žmonos, vyro, vaiko, draugo, bendradarbio ir t.t.), darbo yra labai svarbi ir kūryba, t. y. kūrybinės energijos įprasminimas per pomėgius. Žmogaus vidinei esačiai šis procesas tiek pat svarbus, kiek kvėpavimas viso kūno gyvybingumui užtikrinti. Gebėjimas save išreikšti per kūrybos aktą, pakylėja žmogaus sielą į visai kitą lygmenį: pagarėja žmogaus savijauta, nurimsta emocijos, į galvą šauna genealių idėjų ir originalių problemų sprendimų. Savo kūrybišką energiją žmogus įkūnija per pomėgius, pavyzdžiui, grodamas muzikiniu instrumentu, šokdamas, rašydamas, piešdamas, sportuodamas, gamindamas pačius įvairiausius patiekalus. Save išreikšti kūrybiškai galima ir panaudojant turimus konkrečius talentus, kaip sakykime, meistravimas, mezgimas ar siuvimas, gėlininkystė, tapyba ir pan. Šią savaitę svarbu įsiklausyti į širdies kvietimą kurti ir nenukelti šio impulso vėlesniam laikui. Žinai kodėl?! O todėl, kad tas metas jau atėjo! Šiandiena yra tas laikas, kai išlaisvinęs kūrybiškumą, išties sulauksi malonaus rezultato. Kas žino, gal tuo rezultatu džiaugsiesi ne tik tu...


Nors kūrybos bangos kutens tavo kojas, visgi galvoje suksis daugybė minčių.

Angelai žino, kad žmogus turi tendenciją užsiciklinti žemiškuose reikaluose ir įsisukti į voverės ratą. Jie mato, kad šios savaitės dienomis matyt tame voverės rate visgi suksimės bandydami išspręsti visus staiga užgriuvusius reikalus ir rūpesčius. Nesistebėki, jei pajausi, kad visur skubi, lakstai kaip „višta be galvos“, o išspręsti visų problemų neišeina ir gana. Užuot skubėjęs ir bandęs pasirūpinti šimtu ir vienu klausimu tuo pačiu metu, susitelk tik į tai, kas šiuo metu yra svarbiausia. Nesiblaškyk ir nesimėtyk. Susikaupk, susidėliok šios savaitės prioritetus, apmąstyk ir pajausk, kokių rezultatų nori pasiekti, o tada kryptingai ir neskubėdamas veik. Kai aiškiai žinosi, kas tau svarbiausia ir kokių rezultatų sieki, Visata netruks į tai atliepti. Jei išliksi susikaupęs ir susitelkęs, pirmųjų rezultatų sulauksi jau savaitės pabaigoje.


Apibendrinant savaitės tendencijas, norisi pasakyti tik tiek: įsiklausęs į širdies balsą pajausi ir suprasi, ko nori ir kas tau šiuo metu svarbiausia. Susidėliojęs savo prioritetus išsiaiškinsi, ką daryti toliau ir kokios pagalbos tau iš tiesų reikia. Atmindamas, kad esi apsuptas palaikančios aplinkos ir padėti tau norinčių žmonių, angelų, Dievo, Visatos, tu žinosi, kad užtenka vos paprašyti ir stebuklai ims kristi tiesiai į delnus.


Taigi ko dabar trokšta tavo širdis?


134 peržiūros
bottom of page