top of page

Angelų prognozė savaitei: gruodžio 16 – 22 d.

Artėjant šventiniam laikotarpiui, angelai kviečia nepasiduoti įprastoms veikloms, kaip pavyzdžiui, dovanų pirkimo bumas ar nesibaigiantis lėkimas siekiant užbaigti metų darbus ir / ar noras sudalyvauti visuose Kalėdų vakarėliuose, o atsitraukti nuo gyvenimo autopilotu ir tiesiog sustoti, pajausti širdies kvietimą laiką leisti kiek kitaip. Esminė šios savaitės tema – kūrybinės energijos atpažinimas, priėmimas ir įkūnijimas. Angelai kviečia nuveikti kažką naujo, įgyvendinti jau seniai turėtas idėjas. Atrodo, kad viduje pajaustas entuziazmas ir energijos antplūdis kvies raitotis rankas ir įprasminti atbundantį kūrybinį potencialą. Tad, kas tai bus šį sykį? Cinamonu ir gvazdikėliais kvepiantys Kalėdų sausainiai? Gal ketureilis mylimajam ar širdį suvirpinantis rankdarbis? O gal pagaliau pradėsite kurti savo svajonių gyvenimo paveikslą suvokdami, kad kiekvieną minutę kuriate savo būtį drauge su Visata? Iš tiesų, ne tiek svarbu, kaip išreikšite tą kūrybinę energiją, svarbiausia, kad jos neužlaikytumėte, neužblokuotumėte sakydami „Et, ką čia prisigalvoji, dabar nėra tam laiko“.



Panaudodami savo kūrybinę energiją, įveiklindami turimus talentus ir žinias, susikursite galimybę iš tikrųjų pajausti gyvenimo džiaugsmą. Džiaugsmo tema – tai antrasis šios savaitės akcentas. Angelai pastebi, kad kiekvienam žmogui duota galimybė rinktis savo minčių, jausmų ir veiksmų trajektoriją. Vieni mąsto pozityviai, imasi veiksmų, kad pagerintų esamą situaciją ir geba pasidžiaugti procesu bei sulauktais rezultatais. Kiti gi pasineria į melancholiją, galvodami, kad gyvenimas yra sunkus ir primena „ašarų pakalnę“. Šioje pakalnėje džiaugsmą pajausti išties sudėtinga, nes tam tiesiog nėra progos. Jei pastebėsi, kad nejučia imi važiuoti „ašarų pakalnės“ link, sustok... Gerai apsidairyk ir pastebėk aplink esančius gerus dalykus, supančius žmones. Tegu širdimi nuvilnija dėkingumo jausmas... O tada savęs paklauski: „Ar mane džiugina darbinė veikla? Ar palaikau santykius, kurie man suteikia džiaugsmo? Ką galėčiau nuveikti savo gerovės vardan, kad savijauta taptų malonesnė?“. Ateinančiomis dienomis angelai siūlo įsiklausyti į širdies kalbą ir priimti teisingus sprendimus. Sprendimus, kurie laikui bėgant atneš daug džiaugsmo ir ramybės.


Įsiklausęs į širdies balsą, galimai suvoksi ne tik tai, kas suteiktų gyvenimui daugiau džiaugsmo, o ir užčiuopsi širdyje paslėptus perlus. Širdies slėpiniai, vidiniai perlai, - tai gilūs savęs pajautimai ir suvokimai, išjudinantys pačias įvairiausias emocijas ir atnešantys neįkainojamas išminties dovanas. Anot angelų, šią savaitę besiklostančios aplinkybės kvies atsigręžti į save ir vidinius išgyvenimus. Gali būti, kad išlaisvinta kūrybinė energija pramuš širdies gelmėse paslėptus troškimus, „nurytas“ emocijas, neišsakytas mintis. Norėsis suvokti ateinančias mintis, paviršiun iškylančias emocijas bei visa tai pažinti ir su meile išglosčius paleisti šviesos link. Atminki, kad šioje širdies gijimo kelionėje dalyvauja ir angelai. Jie trokšta apgaubti ramybe, atjauta, meile, stiprybe, todėl neužsidaryki viduje bandydamas viskuo pasirūpinti pats. Bus žymiai geriau, jei leisi tau padėti ir įsileisi angelų pagalbą. Belieka paprašyti.


Žinoma, kai mintis ir širdį apniaukia ne patys gražiausi potyrių debesys, sunku išlikti savimi. Čia tinka vakar išgirsta frazė: „žvaigždės danguje sužiba tik naktį...“. Kiekvienas žmogus yra tarsi žvaigždė, suteikianti pasauliui dalelytę šviesos, grožio, unikalumo. Taip jau būna, kad savo potencialą žmogus suvokia tada, kai esti „užspaudžiamas į kampą“ (stoja naktis). Ir ne tiek svarbu, kas į tą kampą užspaudžia, kiek tai, kaip tai pakeičia patį žmogų. Vėlgi atsiranda du keliai: į dangišką džiaugsmą arba ašarų pakalnę. Tai, savaime supranta, yra paties žmogaus pasirinkimas. Nepaisant to, angelai kviečia stiprybės ir aiškumo ieškoti vidinėje šviesoje, prisiminti apie širdyje nešiojamą vidinę žvaigždę. Gyvenimo audros ateina ir praeina, naktį keičia diena, visa tai užgrūdina, tačiau niekas negali sunaikinti vidinės žvaigždės... Te šios savaitės iššūkiai padeda atrasti savo vidinę šviesą ir įkvepia to pamokinti kitus. Kaip dar šiandien galėtum pasitarnauti pasauliui?


Apibendrinant šios savaitės angelų žinią galima pasakyti, kad laukia kūrybą, džiaugsmo ieškojimus inspiruojančios, vidinį gijimą skatinančios ir gėrį bei šviesą įkūnyti kviečiančios dienos.


Palaimingos savaitės!


117 peržiūrų
bottom of page