top of page

Angelų prognozė savaitei: gruodžio 9 – 15 d.

Angelai praneša: šią savaitę dominuos trys labai svarbios energijos: meilės, sinchoniškumų ir natūralios tėkmės. Ateinančių septynių dienų metu esame kviečiami pastebėti, priimti ir įkūnyti šių energijų šokį įvairiose gyvenimo aktualijose.


Meilė – tai ir daug apimantis žodis, ir daugialypis jausmas, ir beribė visa apimanti Visatos varomoji jėga. Kalbant apie šią jėgą, vertinga pasakyti, kad šią savaitę supanti aplinka kaip tik ją ir įkūnys. Tai reiškia, kad besirutuliojantys santykiai su aplinkiniais, susidarančios aplinkybės tarsi šaukte šauks: „esi besąlygiškai mylimas žmogus“. Gali būti, kad sulauksi skambučio iš žmogaus, su kuriuo santykiai paskutiniu metu buvo tarsi atšalę. Gali būti, kad netikėtai pavyks atvirai pasikalbėti su partneriu, vaikais, tėvais ar kitais artimaisiais ir Tu suprasi, koks svarbus jiems esi ir kaip stipriai jie tave myli. Tai laikas, kai Tavo geri darbai ir meilė pasauliui grįžta bumerangu atgal atnešdama pluoštą gražių momentų, galimybių jaustis globojamu, besąlygiškai mylimu. Tačiau kyla toks klausimas:

ar be tarnystės kitiems ir meilės sklaidos pasauliui, moki priimti atjautą, palaikymą, meilę iš pasaulio, ir ypač tada, kai pagalbos prireikia būtent Tau?

Jei nutiktų taip, kad pajausi neturintis galimybės judėti tolyn savo jėgomis, prisimink, kad greta Tavęs nuolat sukasi besąlygiškai mylintys angelai ir žmonės. Belieka paprašyti pagalbos ir sąmoningai ją priimti.


Kartais žmonės galvoja, kad jie pagalbos prašo, tačiau angelai jų negirdi. Iš tiesų, yra kiek kitaip. Angelai girdi viską: ir Tavo maldą, ir nedrąsius prašymus, ir visa širdimi skambančius troškimus. Tačiau nesusipratimas atsiranda dėl to, kad pagalba žmogui ateina nebūtinai tokia forma ir laiku, kaip šis tikėjosi. Labai dažnai, prašydami pagalbos, svajodami, Visatai pateikiame pakankamai aiškų „užsakymą“, kuriame numatyta kada, kur ir kaip visa tai turėtų būti „pristatyta“. Ir nors aiškumas yra sveikintinas dalykas, nepalikdami laisvės improvizacijai ir nesivadovaudami gerovės visiems principu, įspraudžiame Visatą ir angelus į tam tikrą rėmą. Nesuteikdami galimybės angelams padėti pačiu geriausiu būdu, apsiribojame ir nuskriaudžiame patys save bei prailginame laiką, reikalingą atliepti į pateiktą „užsakymą“, nes specialiai žmogui pagamintas produktas visada užtrunka ilgiau laiko, tiesa? Kai formuluodami pagalbos prašymą, svajonę, palinkėjimą suteikiame leidimą Visatai ir angelams veikti gerovės visiems principu, sulaukiame pagalbos greičiau, tačiau tokia forma ir laiku, kurie geriausiai pasitarnauja mūsų ir visų, kurie su mumis susiję, gerovei. Ta unikali forma ir „tinkamas metas“ labai dažnai pasirodo ne itin patraukliai, nepatogiai, nes neatitinka mūsų susigalvotų lūkesčių... Ir tada sakome: „prašau, prašau, o niekas nesipildo. Tikrai manęs niekas negirdi“. Tačiau iš tiesų, viskas yra gerokai kitaip.

Nesvarbu kas vyktų aplinkui, šią savaitę esame kviečiami tiesiog pasitikėti Visatos išmintimi ir gebėjimu tobulai atliepti į mūsų poreikius ir tikėti, kad visos besiklostančios aplinkybės ir sutapimai – tai angelų veikimo visų gerovės vardan atspindžiai.

Pajausti besąlyginę meilę, tikėti ir pasitikėti angelų bei Visatos galia, padės atnaujintas ryšys su gamta. Gamta gyvena natūralių ciklų tėkmėje ir vienovėje su Visata. Gamta yra ta terpė, kurioje žmogus gali pajausti ryšį su Visata ir angelais, sugrįžti į natūralią būties tėkmę be noro skubinti įvykius, be streso ir nuolatinio galvojimo kaip suspėti nudirbti visus likusius darbus. Ir jeigu esi iš tų žmonių, kuris daug laiko praleidžia uždarose patalpose, jei neturi laiko, negali ir nenori dabar būti gamtoje, žinoki, kad kaip tik tai privalai padaryti šią savaitę. Norėdamas harmonizuoti savo vidinę būseną, subalansuoti besikomplikuojančius santykius ar nuraminti įsiaudrinančią darbo, namų aplinką, būtinai suraski galimybę pabūti gryname, praleisti šiek tiek laiko sėdint parke ant suoliuko, vaikštant ar bėgiojant. Galbūt pakvieski verslo partnerį ne kavos ar verslo pietų, o tiesiog pasivaikščioti ir aptarti reikalų judant gryname ore? Anot angelų, laikas praleistas gamtoje padės ne tik praskaidrinti nuotaiką, nusiraminti, o ir suteiks galimybę atsitraukti nuo nesibaigiančių darbų ir problemų tam, kad aplankytų įkvėpimas ir genealios mintys.

Kai esi gamtoje, angelams lengviau padėti ir pakuždėti, kaip tvarkytis su kasdieniais gyvenimo iššūkiais.

Tai ar esi pasiruošęs dar vienai nuostabiai savaitei? Kas be nutiktų, visada atsiminki, kad esi apsuptas meilės, apdovanotas stebuklais ir tobulai besidėliojančiomis aplinkybėmis, labai laukiamas gamtos delnuose. Priimti dovanas, kurias Tau šią savaitę paruošė Visata ir angelai.


152 peržiūros
bottom of page