top of page

Angelų prognozė savaitei: kovo 16 – 22 d.

Sakoma, kad kai iškyla problema, išsyk atsiranda ir jos sprendimas. Jei tuo tikime, situacijos išsisprendžia pakankamai spėriai ir viskas stoja į savas vietas. Kai kažkur tikėjimą pametame bestrikinėdami aplink įtampą sukeliančias situacijas, tada ir galimos išeitys sustoja tarsi akimirka žavinga, tapytojo užfiksuota gražiame meno kūrinyje.

Anot angelų, šią savaitę dominuos santykių, emocinio jautrumo ir susitelkimo temos. Kaip sugebėsime visa tai priimti, susigyventi, jeigu reikia, šį tą ir išspręsti, priklausys nuo mūsų. Tačiau apie visa tai nuo pradžių...


Tikriausiai esate girdėję pasakymą, jog išorinis pasaulis, mus supanti aplinka – tai veidrodžio atspindys, parodantis, kas iš tiesų vyksta mūsų viduje. Jei jus supa grožis, harmonija, meilė, gerumas, tikėtina, tokios emocijos dominuoja ir jūsų širdyje. Kita vertus, jei aplink matote vien neteisybę, grėsmę, konfliktus, persekioja nelaimės, gali būti, kad jūsų mintys, emocijos, veiksmai nutolę nuo tikrosios esaties, t. y. meilės ir šviesos. Šią požiūrių ir vidinių išgyvenimų įvairialypiškumą itin pastebėsime ir pajausime tada, kai kalba pasisuks apie santykius.

Vieniems žmonėms ateinančių dienų metu teks susitelkti į santykio su savimi harmonizavimą, kiti gi neišvengs priešpriešų, barnių, konfliktinių situacijų su mylimaisiais, artimaisiais, bičiuliais, bendradarbiais.

Šiuo atveju kiekvienas mūsų turėsime kelias išeitis: matyti meilę savo ar kitų žmonių akyse arba užstrigti lyg „vinilinei plokštelei“, grojančiai nuoskaudų, nepasitenkinimo, pykčio, pagiežos, teisimo, agresijos, liūdesio, beviltiškumo melodiją. Pasirinkus pirmąją strategiją, harmonizuoti įsisiūbavusius santykius bus žymiai lengviau ir paprasčiau, nes išlikdami šviesoje, jos įnešite ir į „apsiniaukusius“ santykius. O jei pastebėsite, kad norom ar nenorom virstate užsikirtusia „viniline plokštele“, sustokite. Paklauskite savęs, ko iš tiesų norite: išsisprendžiančio konflikto ar įsižiebiančio karo? Kur jūsų viduje pasislėpęs vidinis konfliktas? Galbūt ši situacija susiklostė būtent dėl jūsų ir jūsų augimo vardan? Jei norite, paprašykite angelų pagalbos, stiprybės ir gebėjimo pamatyti situaciją kitomis akimis, atrasti stiprybės nuraminti įsižeidusį ir išdidų ego, kad atvira širdimi ir protu galėtumėte surasti visiems tinkantį problemos / konflikto sprendimą.


Žinia, kad aplink stebėsime daug įsižiebiančių konfliktų, pernelyg nestebina. Dalinai dėl to, kad jau kurį laiką tvyro daug įtampos, streso, baimės ir norime to ar ne, visa tai mus veikia. Kartais imame ir pasiduodame spaudimui iš išorės, sinchronizuojamės su greta esančių žmonių skleidžiamomis emocijomis ir patys įsitempiame, įsibauginame, įsijungiame „kovinę būseną“ ir net nejausdami įsitraukiame į konfliktus.

Kita vertus, angelai pažymi, kad šią savaitę būsime tiesiog jautresni nei įprasta.

Tai reiškia, kad stipriau ir giliau reaguosime į išorinius dirgiklius, t. y. dalykus, kurie iš tiesų neturi didelės reikšmės ir svarbos. Net mažytės smulkmenos gali tapti įsižiebiančių konfliktų priežastimis. Be to, dalis žmonių stipriai jaus ir visuminę planetos energiją, kuri iš tiesų gali išbalansuoti. Priimkite šiuos pojūčius kaip dovaną, padedančią suvokti pasaulio „temperatūrą“ ir kaip paskatinimą veikti. Pirma, kvieskitės angelų pagalbos, kad jie sušvelnintų jūsų pajautimus, jei pasidarys pernelyg sunku. Antra, atminkite, kad jūs galite siųsti pasauliui pozityvumo, meilės ir šviesos kupinus palinkėjimus, maldas, harmonizuojančią energiją. Trečia, žinodami, kad būsite jautresni nei įprasta, pasistenkite sąmoningai reaguoti į jus sunervinančius dalykus, perspėkite artimuosius, kad galbūt kartais reaguosite neadekvačiai. Tokiu būdu padėsite sau ir esantiems šalia išlikti ramiais, išmintingais, tolerantiškais.


Dar vienas būdas, padėsiantis šios savaitės dienomis, - tai susitelkimas į savo norus, troškimus, intencijas. Angelai ir vėl primena:

„Norint pasiekti teigiamų rezultatų, būtina susitelkti į savo troškimus ir intencijas bei išlaikyti nenumaldomą tikėjimą, kad visa tai išsipildys“.

Angelai žino, kad prarandame tikėjimą tada, kai mūsų žemiškos akys nemato galimybių, prošvaisčių, o protas nesumąsto būdų, kaip išsipildys troškimas ar svajonė, jei nėra jokio racionalaus paaiškinimo ar realios perspektyvos. Jie žino ir tai, kad esame nekantrūs ir kartais nemokame tiesiog išlaukti mums palankiai susiklostančių aplinkybių. Nepaisant to, angelai kviečia ir šį sykį galvoti ne apie problemas, iššūkius ir baimes, stabdančias nuo judėjimo į priekį, o kaskart prisiminti širdies troškimus: jei protas nerimauja dėl pandemijos, širdis tikėti trokšta išlikti sveiku; jei protas baiminasi dėl pinigų, širdis greičiausiai nori finansinio saugumo; jei protas nerimauja dėl darbo perspektyvų, tikėtina, kad širdis lūkuriuoja džiaugsmą ir pasitenkinimą suteikiančio darbo ir pan. Tad išlikite ištikimi savo troškimams ir pamokykite to artimuosius. Išlaikydami pozityvias mintis ir tikėjimą, susitvarkyti su šios savaitės iššūkiais bus žymiai lengviau.


Apibendrinus savaitės tendencijas matyti, jog kasdienė dinamika primins „linksmuosius kalnelius“, nes ragausime ir šilto, ir šalto. Tam, kad pasivėžinimas atrakcionų parke būtų malonus, susitelki į meilę, šviesą, tikruosius savo troškimus, nepalaužiamą tikėjimą stebuklais... Tada ir pamatysi, kad tikrai nėra padėties be išeities.


146 peržiūros
bottom of page