top of page

Angelų prognozė savaitei: lapkričio 18 – 24 d.

Ši savaitė – tai emocijų kunkuliavimo metas, kai galimi tiek pakilūs, tiek niūroki išgyvenimai.

Pameni praėjusios savaitės kvietimą VEIKTI? Šiandien angelai grįžta su panašia žinute, tik regėjimo kampas visai kitas. Tie, kas praėjusią savaitę nelaikė rankų sudėję, o aktyviai ėmė „jautį už ragų“, kitaip tariant, ėmėsi darbų matydami palankiai besiklostančias aplinkybės, šią savaitę pajus stiprų patvirtinimą, jog judama reikiama kryptimi. Be to, gali aplankyti jausmas, kai viduje stiprėja pasitikėjimas savimi, skatinantis skleisti sparnus ir skristi ten, kur veda širdis, skleidžiasi vidinis žinojimas ir tikrumas, kad „viskas bus gerai“. Žinokite, kad praėjusią savaitę atlikti žingsniai, tarsi stebuklingos sėklos sukrito į derlingą žemę. Rugius pasėję, galite kiek atsipūsti, nes padarėte viską, kas buvo jūsų rankose, o dabar leiskite žemei ir sėkloms atlikti savąjį darbą.


Kita vertus, šią savaitę lauks nauji darbai. Žinoma, jų turinys bus kitoks, tačiau nemažiau aktualus. Anot angelų, ateinančiomis dienomis gali užklupti slogi nuotaika. Gali būti, kad jausitės tarsi „nesavas“, lyg sunkumo ant širdies persmelktas, liūdnas, lyg praradęs dalį savęs... nutikti gali ir taip, kad šią savaitę teks išgyventi netekties skausmą: artimojo, augintinio ar mėgstamos veiklos, darbo, turto, meilės. Tie, kas bus įspausti į priverstinių pokyčių kampą, gali jaustis tarsi praradę savo esatį ar tiesiog stabilumą po kojomis. Su didžiule atjauta angelai primena, kad visada galite prašyti jų pagalbos sušvelninant emocinius kalnelius, apšviečiant protą ir širdį, kuomet reikia priimti teisingus sprendimus, judėti į priekį. Kokie nemalonūs jausmai be būtų, sparnuotieji bičiuliai kviečia jas priimti, išanalizuoti, suvokti jų priežastį ir kai būsite pasiruošę, jas paleisti į šviesą. Prašykite angelų pagalbos šiuo transformacijos laikotarpiu, taikykite jums žinomas atleidimo ir paleidimo praktikas, tvarkykite savo namų, darbo aplinką. Būtent pastarųjų aplinkų švarinimas padės apvalyti ir jūsų energinį lauką, dėl kurio „išlengvėjimo“ pasijausite žymiai geriau.


Galiausiai, angelai pastebi, kad šios savaitės eigoje laukia ir šiokių tokių iššūkių. Tai reiškia, kad aplinkybės dėliosis ne visai taip, kaip norėtųsi. Būtent dėl to, turėsite galimybę „pasimatuoti“ turimos kantrybės lygį. Šią savaitę norėsis, kad viskas vyktų greitai ir taip kaip norisi Jums. Atminkite, kad Visata labai kompleksiška, ji apima labai daug kintamųjų ir tam, kad jūsų svajonės išsipildytų, reikia ne tik milžiniškų energijos kiekių, pakankamų laiko išteklių, o ir didelio skaičiaus angelų, kurių dėka palankiai susidėliotų visų žmonių norai, intencijos, gerovės vizija ir kt. Lygiai taip, kaip žiemkenčiams būtinos tam tikros sąlygos, taip ir Jūsų svajonėms – pasėti jų daigai sudygs tada, kai tam ateis palankus metas. O kol tai įvyks, padaryk pauzę, atsipalaiduok ir išlaikyk tikėjimą.


Taigi ši savaitė žada banguotų patirčių. Kas be nutiktų atminkite, kad esate apsupti sparnuotųjų bičiulių, kurių draugijos ir pagalbos dėka gyvenimo spalvos įgyja naujų, malonesnių atspalvių. Belieka tik paprašyti jų palaikymo, vedimo, nuraminimo ir emocinė padangė tikrai prašviesės.


Ramybe alsuojančios savaitės.


127 peržiūros
bottom of page