top of page

Angelų prognozė savaitei: lapkričio 30 – gruodžio 7 d.

Žiemą pasitinkant, angelai ir vėl atskuba su eile įkvepiančių žinių. Šią savaitę esame skatinami atsisukti į kitų žmonių poreikius, pažvelgti į save ir atpažinti spinduliuojantį vidinį bei išorinį grožį, atsiminti, kad į gyvenimą pritraukiame viską, apie ką sąmoningai ar automatiškai mąstome, kalbame, išgyvename. Atrodo, kaip ir viskas aišku, tačiau kaip visa tai pritaikyti praktiškai?


Siekiant kontekstualizuoti angelų žinutes, pirmiausiai vertinga atsižvelgti į šios savaitės pagrindinę temą / dominuojančią energiją.

Atrodo, kad ateinančiomis dienomis pavyks sutikti nemažai puikiai ir paslaugiai nusiteikusių žmonių. Savo patarimais, tvirtais pečiais ar darbščiomis rankomis jie padės įveikti visus rūpesčius, išspręsti kylančius klausimus ar konfliktus, nuveikti itin svarbius darbus. Gali net pastebėti, kad ko tik besiimtumei šią savaitę, viskas susidėlioja pačiu palankiausiu būdu, tarsi eina „kaip per sviestą“! Taip yra todėl, kad dominuojanti ateinančių dienų energija savyje neša tarnystės pasauliui vibraciją, aktyvuojančią žmogaus gerumą ir norą padėti. Tad jei šią savaitę kils noras imtis gerų darbų ir kažkam pagelbėti, neatidėliok to ateičiai, o imkis veiksmų čia ir dabar. Be to, ateinančių dienų metu gali kilti skatulys mąstyti apie savo gyvenimą, atliekamą indėlį žmonių gerovės vardan. Gali kilti klausimas, kaip save atskleisti ir išreikšti taip, kad gera būtų širdyje ir kad tai kažkaip pasitarnautų pasauliui. Jei nesurasi atsakymų savo jėgomis, gali paprašyti vedimo iš dangaus ir angelai pasistengs įkvėpti tave būti angelu žemėje.


Kita iš angelų atkeliaujanti žinia – tai kvietimas atsižvelgti ne tik į kitų žmonių gerovę, o ir į savąją.

Anot angelų, ateinančiomis dienomis galimas polinkis į aštrų savęs kritikavimą, nuvertinimą, nusivylimą savo gebėjimais ir jėgomis apskritai. Stebint aplinką ir padėti norinčius žmones, gali kilti noras save lyginti su kitais ir sau priekaištauti už tai, kad nesi toks, kaip kiti: nepakankamai geras, nepaslaugus, neatjaučiantis, egoistiškas... Anaiptol!


„Mūsų akimis žiūrint, tu esi nuostabus dieviškas sutvėrimas. Atsimerk ir įdėmiai į save pažvelk, o kai tai padarysi, tu suprasi esantis geras, gražus tiek išore, tiek ir vidumi.“

Tad kai tave apniuks slogios mintys, paklausk savęs dar ir dar kartą: kur slypi mano grožis? Sukdamas mintis tokių apmąstymų link, palaipsniui susigrąžinti pasitikėjimą savimi ir adekvačią savivertę. O tada harmonizuosis ryšys ir su pačiu savimi.


Galiausiai, dangumi besiritinėjant pilnačiai, pravartu atsiminti, kad šis laikas – tai subtilus tarpsnis, kuriame materializuojasi troškimai, pildosi norai, aktyvuojasi didiems darbams reikalingos energijos ištekliai.

Šios savaitės dienomis angelai skatina išlikti sąmoningais ir savo būtį kurti pagal tikruosius užmojus, tyruosius troškimus, o ne automatiškai. Automatiškai savo būtį kuriame tada, kai gyvename įniukę į rutiną: galvojame tas pačias mintis, kalbame apie tuos pačius dalykus, elgiamės pagal senus įpročius ar gerai žinomą tvarkaraštį, iš taško A į tašką B nuolat keliaujame tuo pačiu maršrutu, darbo užduotys tos pačios ir pan. Tada nebereikia kreipti daug dėmesio, dėti didelių pastangų, nes visi veiksmai atliekami iš senojo žinojimo, „pagal komandą“. Tada ir rezultatai gaunasi tokie, kokie gaunasi. Numatyti iš anksto. Na, o kai stengiamės išlikti sąmoningais ir dėmesį kreipiame į dabarties momentą (užuot galvojus apie vakar dieną ar rytojų), sugebame pastebėti, kas vyksta galvoje, kokio turinio mintys. Galime pajausti, kokios mintys susuka pilvą, o kokios – pradžiugina širdį. Tada galime pasirinkti, kokioms mintims ir potyriams suteikti pirmenybę. Galime rinktis žodžius, atitinkamus veiksmus, kurie atlieptų į tas vidines būsenas. Galime keisti kiekvienos dienos planą, modifikuodami rutiną. O kai tai darome sąmoningai, galime tikėtis ir visai kitokių rezultatų. Dažnai žymiai geresnių, nei tikėtasi! Tad įkvėpk tyro oro, pajausk savo dušią ir sąmoningai sutelk dėmesį į savo troškimus. Tokiu būdu pritrauksi į savo gyvenimą būtent tai, ko trokšti, nes laikas tam yra nuostabus.


Taigi pasimėgauk aplinkoje tvyrančiu angelišku paslaugumu, troškimų manifestacijai tinkamu metu. Galbūt patirtas gerumas iš žmonių įkvėps tave ieškoti šios kokybės savyje? Galbūt užčiuopęs grožio giją sugebėsi save atskleisti ir apdovanosi pasaulį tuo, kas gyva tavyje.


Tegu pildosi visi tavo troškimai!


212 peržiūrų
bottom of page