top of page

Angelų prognozė savaitei: liepos 1 - 7 d.

Ateina laikotarpis, kai jums patiems ir jūsų artimiesiems norėsis daugiau dėmesio, artumo, intymumo. Tarsi vandens reikės artimųjų palaikymo, saugumą ir ramybę užtikrinančio glėbio, apkabinimo. Norėsis užglaistyti tarpusavio nesusipratimus, nesutarimus, nesusikalbėjimu grįstus ginčus. Šią savaitę norėsis atrasti ramybę ir paguodą namuose, tad ieškokite jos ir būtinai ją atrasite.

Atminkite, kad lygiai taip, kaip jums norisi paramos, atjautos ir supratimo, to paties ieško ir jūsų artimieji, mylimieji. Nenusigręžkite nuo tų, su kuriais sunku ar atrodytų tiesiog neįmanoma bendrauti... Kaip tik jiems šią savaitę reikės jūsų tvirto paties ir meile bei šviesa vibruojančios širdies. Pasistenkite atrasti savyje gerumo ir atjautos daigą, kad šviesiomis mintimis, pozityviais jausmais ir atviromis rankomis galėtumėte meile pamaitinti tuos, kurių širdys užgautos, surambėję ar apsitraukę ledu. Būkite tais, kurie nepasiduoda vyraujančiai nuomonei pasakyti kažką griežto, pikto, teisiančio, atstumiančio, o daro priešingai: apkabina savo artimąjį, pažvelgia į jį mylinčiomis akimis ir ištaria „aš tau atleidžiu“. Taip pasielgę harmonizuosite sudėtingus santykius bei įsileisite daugiau meilės į savo širdį. O kai tai nutiks, jūsų širdį aplankys taip ilgai laukta vidinė ramybė.


Taigi šią savaitę atverkite savo širdį meilei, leiskite jai judėti jūsų kūnu, skleistis lyg ji būtų gražiausia pasaulio rožė. Jau visai netrukus patys įsitikinsite, kad meilė iš tiesų daro stebuklus.


Ramios savaitės.


210 peržiūrų
bottom of page