top of page

Angelų prognozė savaitei: liepos 27 – rugpjūčio 2 d.

Ateinančių dienų verpetas įsuks į labai savotiškų įvykių, aplinkybių, būsenų sūkurį. Toks jausmas, kad teks pasiduoti amžinybės tėkmei ir leisti jai banguoti būties vandenyną tol, kol pagaliau suvoksime, iš kokio molio esame drėbti.



Žvelgiant į angelų žinučių turinį, galima būtų išskaityti dvi esmines šios savaitės temas:


išsilaisvinimas ir problemų / gudrus iššūkių apėjimas ir geresnis savęs suvokimas, sugrąžinantis tikėjimą savimi.


Atrodo, kad ateinančios dienos nestokos situacijų, kurios, žvelgiant žmogiškomis akimis, pasirodys nepalankios, sunkios, sudėtingos. Gali atrodyti, kad ką žmogus besugalvotų, ko besiimtų, nesiseka ir tiek! Lyg kas nematomas pagalius į ratus kištų... Teks žvelgti iškilusioms problemoms tiesiai į akis ir neatidėliojant jas spręsti. Tuo pačiu gali būti sunku išjudėti iš neveiklumo, sudėtinga pajausti ryšį su savimi ir supančia aplinka, atrasti jėgų judėjimui į priekį, užčiuopti kontaktą su Visata ir sulaukti taip reikiamo vedimo. Nepaisant minėtos savijautos, visgi angelai dar kartą primena, jog

visas savo problemas galima išspręsti kur kas lengviau, jei bendradarbiaujama su Visata.

Angelai, būdami Visatos rankomis, gali padėti apeiti nepalankias šios savaitės situacijas, suvokti iššūkių priežastis ir surasti problemų sprendimus, net patraukti gyvenimo kelyje atsiradusius akmenis. Tad belieka tik paprašyti! Na, o paprašyti galima labai įvairiai: mintimis, raštu, žodžiu. Mintyse ar žodžiu, galima padėkoti angelams, kad jie padeda išspręsti nepalankiai besiklostančias aplinkybes, situacijas, iškylančias problemas. Galima angelams parašyti ir laišką su kvietimu įsiklausyti ir atliepti į pagalbos prašymą. Ne tiek svarbi prašymo forma, kiek pats faktas, jog žmogus išgrįsta kreiptis į angelus ir pasikviesti juos į pagalbą.


Šios savaitės iššūkiai kvies ne tik prisiminti apie danguje plasnojančią ir ranka pasiekiamą pagalbą. Pasirodo, tie iššūkiai ir problemos atliks labai svarbų vaidmenį. Būtent šių unikaliai besiklostančių dienų fone išryškės aibė galimybių susivokti. Susivokti, kas esi, kur link judi ir ar tau patinka atsiveriantys horizontai... Galbūt pajausi be prarandąs tikėjimą savimi, užčiuopsi, kitus asmenybės bruožus, kuriuos norėsis tobulinti. Galbūt tiesiog plika akimi pastebėsi gyvenimiškas pamokas, kurias atėjo metas įsisavinti.

Ši savaitė pasiūlys galimybių praturtinti save išmintimi, padėsiančia įsisąmoninti tikrąją savo galią.

Galią svajoti, formuoti intencijas, kurti, bendradarbiauti su Visata ir manifestuoti stebuklus. Atminki, kad būtis – tai nenutrūkstamas sielos ir Visatos šokis, kurio judesiuose gimsta džiaugsmas, ramybė, pasitenkinimas gyvenimu, sėkmė, pildosi visi kiti žemiški žmogaus troškimai. Net tada, kai atrodo, kad nebeliko nei tikėjimo, nei jėgų stengtis, pakelk akis į dangų, paprašyk angelų pagalbos ir netrukus pajausi, kaip tavyje ir vėl atgyja vidinė stiprybė, sugrįžta energija ir pasitikėjimas savimi. Taip, Tu tikrai viską gali!


Taigi, nors ši savaitė ir pažers nebūtinai malonių nuotykių, svarbu prisiminti, kad jie skirti ne sužlugdyti, o padėti mums atrasti mažai pažintas savo vidinio pasaulio kerteles. Įminęs užmintas mįsles, susigrąžinsi tikėjimą savimi ir pajausi tikrąją savo galią. Tebūnie taip ir yra.


165 peržiūros
bottom of page