top of page

Angelų prognozė savaitei: rugpjūčio 26 – rugsėjo 1 d.

„Ši savaitė – tai genealių idėjų, kantrybės puoselėjimo ir įsiklausymo metas“, sako angelai.


Ateinančias septynias dienas galite tikėtis kūrybinio polėkio. Jei paskutiniu metu jauteisi nekaip, tarsi praradęs energiją, kūrybiškumą, gebėjimą sparčiai spręsti iškylančias problemas, tai žinok, kad šią savaitę visa tai keisis. Jausiesi taip, tarsi į tavo kūną ir vėl sugrįžta jėgos, Tavo mintys nušviesėja, o širdį aplanko entuziazmas, nenulaikomas noras veikti. Tikėtina, kad per artimiausias dienas į galvą šaus naujos idėjos, tarsi iš niekur nukritusios mintys, įkūnijančios Tavo troškimų išsipildymo planą, paaiškinančios, kaip gali išpildyti visa tai, ko taip trokšti. O tiems, kurie ieškojo įkvėpimo naujiems projektams ar kūrybiniams darbams ir stokojo idėjų, kaip visa tai įgyvendinti, vertėtų nurimti ir atsipalaiduoti, nes genealios idėjos, tarsi auksu tviskančios plunksnos, jau krinta Tau į delnus tiesiog iš dangaus. Kai jas pagausi, pajausi ir širdimi išjausi, nieko nedvejodamas veik, nes šios idėjos – tai angelų dovanos Tau.

Franz Dvorak

Kitas dalykas, į ką vertėtų atkreipti dėmesį, yra kantrybė. Kas yra kantrybė? Tai gebėjimas išlaukti paties geriausio varianto. Tai ir tikėjimas, ir pasitikėjimas Visatos tobula tvarka bei visaapimančia išmintimi, ir žinojimas, kad tas geriausias variantas apskritai egzistuoja. Angelai primena: Tavo visi norai, troškimai ir pagalbos prašymai išklausyti ir į juos jau seniai atliepta. Galbūt Tu dar to visai nežinai, kad vos Tu suvokei, ko trokšta Tavo širdis, atsakas į tą signalą buvo sukurtas išsyk. O kai paprašei pagalbos, tas atsakas tuojau pat buvo Tau išsiųstas. Belieka išlaukti, kol ši „siunta“ pasieks Tavo namų duris. Kančia, kurią galbūt išgyveni dėl to, kad dar nesulaukei savo „siuntos“, kyla iš nepakankamo tikėjimo, pasitikėjimo arba iš to, kad laikaisi įsikibęs į vieną konkrečią svają, kuriai neleidi keistis, tapti dar geresne, ir esmingai atliepiančia į Tavo pačius giliausius troškimus, kurių Tu pats dar neatradai. Tad atsipalaiduok, išsilaisvink iš tos vidinės frustracijos ir prisimink, kad Tavo besipildančios svajonės jau pakeliui.


Be to, kad tinkamai įgyvendintum Tau pametėtas genealias idėjas ir kad prisimintum, jog svajonių išsipildymas jau pakeliui, atkreipk dėmesį į angelų siunčiamus signalus. Panašu, kad šią savaitę angelai dieviškąjį vedimą perteiks garsine forma. Nenustebk, jei klausydamas kokios dainos, jos žodžiuose išgirsi Tau aktualią žinutę, kuri neišvengiamai paaiškins, ką Tau daryti toliau. Gali būti, kad angeliškas žinutes tiesiog išgirsi savo galvoje. Tas balsas gali būti labai subtilus ir tylokas, todėl neignoruok minčių, kurios pulsuos meile, pozityvumu, entuziazmu. Tikėtina, kad aktualią žinią išgirsi iš artimojo ar net nepažįstamojo, sutikto tiesiog gatvėje. Jei pastebėsi, kad žinutė atsikartoja bent keletą kartų, tai žinok, kad visai čia ne koks sutapimas, o angelų žinia Tau. Įsiklausyk.


Taigi šią savaitę esi kviečiamas atsiverti vedimui iš dangaus, kuris pasirodys puikių idėjų pavidalu ir genealiais patarimais, sklindančiais tarsi muzika iš Tave supančios aplinkos ar širdies gelmių. Atmink, kad kai kuriems troškimams išsipildyti, reikia daugiau laiko, energijos, Tavo pozityvaus ir kantraus palaikymo. Išlauk palankaus momento ir jau visai netrukus išgirsi, kaip išsipildę svajos švelniai beldžiasi į Tavo namų duris.


Nuostabios savaitės.


237 peržiūros
bottom of page