top of page

Angelų prognozė savaitei: rugpjūčio 5 – 11 d.

Tikriausiai jau pajutote naują energijos antplūdį, sugrįžtančias jėgas ir norą veikti? Jei dar to neužčiuopėte, tai nieko baisaus. Šią savaitę būsime apdovanoti geru ūpu ir genealiomis idėjomis.

Anot angelų, pastaruoju metu tikrai nuoširdžiai dirbote su savimi ir gebėjimu užčiuopti subtilų jų vedimą. Jums tikrai nesivaidena ir jūs neprisigalvojate nebūtų dalykų. Tai angelai perduoda žinutes per jūsų sąmonės lauką, o jūs jas atkoduojate ir paverčiate mintimis, kurios sąmonei atrodo keistos, netikėtos, jums nebūdingos. Be to, jūs dėjote pastangas įsiklausyti į angelų žinią, skleidžiamą iš kitų žmonių. Tikėtina, kad kai įsiklausėte į jus supančių žmonių žodžius, sulaukėte atsakymų į jus neraminančius klausimus, gavote reikiamą patarimą, idėjų naujiems darbams. Angelai išties jus sveikina: atsivėrėte angeliškam vedimui.


Angelų patarimai šią savaitę įgis tam tikrą formą. Galite tikėtis pačių unikaliausių, originaliausių idėjų, kurios šaus į galvą tarsi iš giedro dangaus. Jei jau kurį laiką svarstėte, ką daryti toliau ir kokių naujų darbų, veiklų, projektų imtis, tai šią savaitę tikrai sulauksite „pasufleravimo“. Be to, atkreipkite dėmesį į tas idėjas, kurios sistemingai atsikartoja tiek darbinio, tiek asmeninio gyvenimo kontekste. Galbūt jūsų širdis trokšta pokyčių darbe, o jūs tai stengiatės nuneigti? Gal visa širdimi trokštate pokyčių asmeniniame gyvenime ir žinote, kaip tą padaryti, tačiau vis atidėliojate? O gal jau kuris laikas brandinote kūrybinę idėją, bet nežinote, ar visa tai pasiteisins? Panaudokite savo gebėjimą įsiklausyti į savo širdį ir priimti jos kvietimą veikti. Žinokite, kad širdies kalba jus nuves ten, kur jums bus gera būti. Tad sekite šią savaitę „pagautomis“ idėjomis, kurios turi širdį džiuginančio jausmo užtaisą, ir neatidėliodami imkitės veiksmų, kad šias idėjas paverstumėte realybe.


Kuomet žmogus imasi naujų idėjų, užmojų įgyvendinimo, neretai susiduria su didesniu ar mažesniu pasipriešinimu. Priešinasi žmogaus protas, kuris nori apsaugoti žmogų nuo galimų klaidų, nusivylimo ir gėdos. Priešinasi artimieji, nes jie nori apsaugoti žmogų nuo laiko ir pinigų švaistymo, įvaizdžio susimenkinimo, ar dar blogiau – gyvenimo susigriovimo. Ne visi kolegos nori ir gali palaikyti tas idėjas, kurių įgyvendinimas neišvengiamai palies ir juos. Ir galiausiai, pats kontekstas, kuriame žmogus gyvena, t. y. visuomenė, dažnai būna nepasiruošusi priimti smarkiai į priekį judantį, progresyviai mąstantį žmogų. Nepaisant to, angelai kviečia likti ištikimais savo idėjoms, užmanymams, troškimams ir, reikalui esant, su meile ir ryžtingumu, atstovėti savo poziciją, kantriai ir išsamiai visa tai paaiškinti. Neleiskite kitiems žmonėms suvaržyti jūsų potencialą ir sustabdyti jus dėl to, kad neva esate tam tiesiog nepasiruošęs. Priešingai, jūs esate visiškai pasiruošęs ir dėl to angelai kviečia jus VEIKTI.

Tam, kad išlaikytumėte reikiamą energijos lygį veikti, pasirūpinkite savo energijos ir aplinkos, kurioje esate higiena. Ką tai reiškia? Ryte ir vakare atlikite energijos apvalymo pratimą. Tai atlikti galima taip pat keliais būdais:


1. Kreiptis į Mykolą mintimis ar žodžiu prašant pašalinti visus energetinius ryšius, kurie jau atgyveno ir nekuria žmogaus gerovės.

2. Vizualizuoti save apsuptą tų ryšių, kurie nebepasitarnauja žmogaus gerovei. Tada pamatyti, kokie tie ryšiai ir su kuo jie žmogų sieja, o vėliau išvysti, kaip arkangelo Mykolo Tiesios kalavijas visa tai nukerta.


Ši praktika padės išlaikyti aukštą energijos lygį ir pozityvias emocijas. Be to, išsilaisvinkite nuo energinio užkietėjimo darbo aplinkoje bei namuose. Energinis užkietėjimas – tai užsilaikiusi energija, kuri negali laisvai tekėti dėl aplinkoje esančių blokų. O blokus suformuoja nenaudojami, nereikalingi daiktai, šiukšlės, dulkės, blogus prisiminimus sukeliantys drabužiai, nuotraukos, baldai. Kada paskutinį kartą atlikote „generalinę tvarką“? Ši savaitė galėtų būti puikus laikas apsivalyti nuo visko, kas, jums net nežinant, nuolatos sekina jūsų energijos rezervuarą. Tad apvalykite savo aplinką ir netrukus pajausite, kaip jus užlieja ir pamaitina energijos bangos.


Taigi priešakyje laukia nuostabi, įdomi ir pakili savaitė. Gaudykite genealias idėjas ir nedvejodami jas įgyvendinkite, nes esate visiškai tam pasiruošęs! O laisvu nuo veiklos metu apvalykite savo energiją ir aplinką nuo nereikalingų energinių saitų ir daiktų.


Gražios savaitės!

200 peržiūrų
bottom of page