top of page

Angelų prognozė savaitei: rugsėjo 23 – 29 d.

Žengdami į paskutiniąją rugsėjo savaitę, esame apdovanojami angeliškojo pasaulio palaikymu ir žinia, kuri užsimena apie tai, kad atkeliauja stebuklų, besipildančiu svajonių ir naujų pradžių savaitė. Tai kaipgi viso to nepražiopsoti?!

Visų pirma, angelai kviečia būti atviresniems. Kartais žmonės patys save apriboja ir atkerta nuo stebuklų gijos, nes pritrūksta tikėjimo. Tikėjimo, kad ir jiems gali pasisekti. Tikėjimo, kad stebuklai egzistuoja. Tikėjimo, kad Visata klausosi, o angelai kaip įmanydami atlieka nematomąjį darbą žmonių gerovės vardan, belieka nesukontroliuojamus dalykus atiduoti jų žiniai ir pasistengti atsipalaiduoti. O kai žmogus dalį rūpesčių patiki Visatai, jis palengva atsipalaiduoja, jo vidus atsiveria ir jis sugeba priimti pagalbą, kuri kaip aidas išsyk atliepia į žmogaus prašymą. Panašu, kad šią savaitę angelai ir anapilin išėję artimieji siųs žmonėms pačius įvairiausius signalus, kurie, primins apie anapusinio pasaulio egzistavimą, paguos ir palaikys sunkią akimirką, įkvėps judėti į priekį, padrąsins, o gal net privers nusišypsoti...

Atkreipki dėmesį į savo širdies kalbą, įsiklausyki į jos balsą, stebėki krūtinėje besiskleidžiančius pojūčius ir ypač tada, kai klausi savęs tau rūpimų klausimų.

Angelai kviečia atverti savo sąmonę ir širdį, ištiesti rankas į dangų ir tiesiog priimti į delnus krentančių stebuklų lietų. Išklausytų prašymų lietų...


Visų antra, svarbu atminti, kad šią savaitę manifestuosis tie prašymai ir svajonės, planai ir troškimai, kurie susiję su naujomis pradžiomis ir esamais santykiais. Jei pastaruoju metu prašei angelų padėti sukurti palankias sąlygas naujiems projektams, naujam gyvenimo etapui, kitai darbo pozicijai, tai žinoki, kad tas laikas atėjo! Ateinančiomis dienomis atrodys, kad viskas dėliojasi pačiu palankiausiu metu. Atrodys, kad viskas einasi „kaip per sviestą“. O jei pasirodys, kad lyg ir sąlygos geros, tačiau protas stabdys nuo pokyčių ar naujų žingsnių svajonės link žengimo, nieko neatidėliodamas veiki! Metas išties palankus, o tu esi visiškai tam pasiruošęs. Tad čiupk savo laimės paukštei už sparno ir skriskite drauge geresnio būvio link. O jei šiuo metu išgyveni su santykiais susijusius iššūkius, galvoji, kad atsidūrei aklavietėje ir išeities tiesiog nėra, nenusimink.

Nemalonios situacijos lengvės, skaidrės, apniukusi padangė giedrės ir pasirodžiusi saulė nušvies visų nusiminusiųjų protus ir palies širdis.

Labai tikėtina, kad šią savaitę harmonizuosis nemalonios santykių situacijos, nes savo esme širdis jungiantys ryšiai yra tvirti ir tvarūs. Tad atsipalaiduoki... „Viskas yra gerai“, sako angelai.


Trečia, angeliškasis pasaulis primena, kad nepaisant gyvenimą varstančių pokyčių ir iššūkių, svarbu surasti laiko sau ir savimi pasirūpinimui. Gali būti, kad santykių iššūkiai tiesiogiai atspindės tavo vidinę būseną ir nepatenkintus poreikius. Dažnai žmonės daro klaidą manydami, kad tai kitų žmonių, mylimųjų, artimųjų ir / ar draugų pareiga „užlopyti“ širdyje atsivėrusią tuštumą, liūdesį, kylantį dėl meilės ar dėmesio stokos. Išties vidinė tuštuma – tai per mažo dėmesio sau padarinys, kurį tik pats žmogus ir gali pašalinti. Uždėk kairės rankos delną ant širdies ir paklausk savęs, ko šiuo metu trokšta tavo širdis? Ką visos nemalonios emocijos išties nori tau pasakyti? Kaip galėtum atliepti į nepatenkintus savo paties poreikius? Gal tiesiog užteks valandžiukės laiko su mėgstama knyga rankose... O gal ramaus pasivaikščiojimo gamtos apsuptyje? O gal širdis apsals ir nudžiugs, jei suvalgysi mėgtų ledų? Būk dėmesingas su savimi. Be to, visa tai gali papildyti dar ir dvasinėmis praktikomis, kurios harmonizuos energijos centrų (čakrų) veiklą, apvalys energinį kūną nuo žemų vibracijų ir viso kito, kas nepasitarnauja tavo gerovei.

Paskyręs laiko ir dėmesio sau pajausi, kaip rimsta įsibėgėjusios mintys, besimainančios emocijos ir mezgasi subtilus ryšys su pačiu savimi.

Puoselėdamas gražų, mylintį ryšį su savimi sugebėsi tai atkartoti kurdamas ir stiprindamas santykius su kitais žmonėmis.


Taigi atsiverk stebuklams, priimk besipildančias svajones ir nieko nebijodamas judėk į priekį, nes esi pasiruošęs ne tik tu, o ir užnugaryje stovintys angelai. Gyvenimo dinamikos apsuptas kaskart sau priminki, kad ne tik reikalai ir rūpesčiai prašosi dėmesio. Dėmesio reikia ir tau. Tad neatidėlioki meilės kitai dienai ir jau šiandien savo elgesiu pademonstruok sau dėmesį, rūpestį ir meilę sau.


Nuostabios savaitės.


200 peržiūrų
bottom of page