top of page

Angelų prognozė savaitei: rugsėjo 7 – 13 d.



Rugsėjui įsibėgėjant, angelai gelstančiuose medžių lapuose įrašo naujas žinutes. Šią savaitę jos šnara, tarsi po kojomis sukritę medžių lapai, kviesdamos atsigręžti ir susitelkti į kantrybės, vidinės stiprybės, pasitikėjimo Visatos ritmu temas.


Anot angelų, ateinančias dienas atrodys, kad viskas klojasi keistai, lėtai, ne taip, kaip norėtųsi.

Gali aplankyti jausmas, kad norisi judėti į priekį greičiau, išspręsti problemas operatyviau, tačiau visos aplinkybės tarsi lūkuriuos. Atrodys, kad žmonės neskuba priimti svarbių sprendimų ar juos tiesiog atidėlioja, norimiems darbams nudirbti dėl nepaaiškinamų priežasčių tiesiog reikia žymiai daugiau laiko. O supanti aplinka primins tarsi sulėtintą vaizdo filmą... Ir kuo labiau norėsis skubėti ar skubinti įvykius, tuo labiau atrodys, kad viskas veikia priešingai, t. y. eina lėtyn. Žmones visa tai nervins, išsems kantrybės likučius. Nepaisant viso nepasitenkinimo ir frustracijos, visgi angelai kviečia išlaikyti kantrybę. Kantrybė – tai kokybė, kurią žmogus lavina tada, kai tenka išlaukti tinkamo momento, siekiamo rezultato. Žinojimas, kad Visata visada atliepia į žmogaus prašymus ir suvokimas, kad kartais palankiems įvykiams ištikti reikia laiko, padės sustiprinti kantrybės rezervuarą ir ramiai susitvarkyti su ateinančių dienų aktualijomis.


Kitas dalykas, kuris pravers ateinančių dienų metu – tai susitelkimas į vidinę stiprybę.

Vidinė stiprybė yra tas žmogaus aspektas, kuris neleidžia nuleisti rankų ir pasiduoti. Priešingai, ši žmogaus kokybė skatina judėti į priekį, pažadina vidinį žinojimą, kad nėra „padėties be išeities“, sustiprina tikėjimą, kad nepaisant visų problemų ir išbandymų, žmogus gali visa tai pakelti, išspręsti, įveikti. Jis gali ne tik kantriai išlaukti tinkamo momento, o ir sistemingai peržiūrėdamas, patikslindamas savo intencijų ir troškimų sąrašą, nepaliaujamai tikėti manifestacijos neišvengiamumu. Kai aplinka sako „nieko gero nelauk“, vidine stiprybe pasižymintis žmogus sau viduje sako štai ką: „O aš laukiu gero. Aš trokštu, kad būtų būtent taip (įvardinti)“. Kaip kiekvienam argumentui yra kontrargumentas, taip ir kiekviena tavo troškimui prieštaraujanti aplinkybė gali būti tiesiog priminimas, kad atėjo laikas sustiprinti tikėjimą savo vidine galia manifestuoti tai, ko iš tiesų trokšta širdis. Neviltį pakeisk tikėjimu, abejones – vidine galia pakreipti įvykius norima linkme. Štai tokia dar viena šios savaitės pamoka.


Be kantrybės ir vidinės stiprybės, prireiks ir trečiojo komponento, t. y. pasitikėjimo Visatos ritmu.

Ką tai reiškia? Na, Visata veikia geros visiems kūrimo principu. Vadinasi, kai ji atliepia į žmonių prašymus (kartais net tarpusavyje prieštaraujančius), ji ieško tokios įvykių sekos, tokių aplinkybių, kurios suteiktų patį geriausią visiems sprendimą, pačiu palankiausiu būdu ir forma. Jeigu žmogus suvoktų Visatos kompleksiškumą ar bent jau atsižvelgtų į tai, kad vienam stebuklui įvykti reikia daug tame dalyvaujančių „sraigtelių“, tuomet jam nekiltų klausimų, kodėl viskas vyksta būtent taip, kaip vyksta. Kodėl, pavyzdžiui, kai kurie norai ir intencijos išsipildo neišsyk ir nebūtinai išsvajota forma. Šios savaitės dienomis gali kilti panašių klausimų: kodėl, kas kaltas, už ką ir pan. Žmogaus smalsumas skatina domėtis, aiškintis, ieškoti tiesos. Visa tai yra sveikintinas dalykas, tačiau kartais, užuot siekiant atsakyti į sudėtingus klausimus, pravartu mokytis priimti viską taip, kaip yra. Angelų teigimu, viskas iš tiesų yra gerai ir netrukus tuo pats įsitikinsi. O kol tai nutiks, tiesiog patikėk, kad viskas vyksta savu laiku ir taip, kaip geriausia visiems, net jei dabar daug kas atrodo prieštaringai. Tu tiesiog patikėk.


Taigi, pagal angelų žinučių turinį, atrodo, kad sulauksime ne pačių lengviausių dienų. Ir nors netruks išbandymų, minėtų savybių (kantrybės, vidinės stiprybės, pasitikėjimo) savyje sužadinimas padės įveikti nelengvas šios savaitės emocijų bangas. Tad į priekį! Tu juk viską gali.


167 peržiūros
bottom of page