top of page

Angelų prognozė savaitei: sausio 13 – 19 d.

Iš lėto rimstančias emocijas, kurias sujudino, sudrumstė, paviršiun iškėlė mėnulio pilnatis ir užtemimas, palydi įkvepianti angelų žinia. Jei praėjusią savaitę angelai kvietė veikti, tai šią savaitę – atsikvėpti. Tačiau apie viską nuo pradžių.

Jody Bergsmas
Pirmiausiai, verta pasakyti tai, kad ateinančiomis dienomis supanti aplinka tiesiogiai arba netiesiogiai lėtins judėjimo tempą.

Pastebėsite, jog įvykiai dėliojasi lėčiau nei įprasta. Atrodys, kad žmonės lėtai juda, iš lėto kalba, neskubėdami atlieka jiems paskirtus darbus. Pakliuvę į automobilių kamščius, stebėsite, kaip lėtai juda eismas, pagausėja eismo įvykių. Atrodys tarsi ir jūsų paties produktyvumas menkas: dirbate, dirbate, o rezultato visai nematyti. Visos šios aplinkybės klostysis ne šiaip sau. Jų tikslas – sukurti erdvę, kurioje galėtumėte atsipūsti. Klausimas, ar leisite sau iš tikrųjų sustoti, atsikvėpti, atsipalaiduoti ir suvokti, kad kartais pats geriausias kelias – tai tiesiog viską priimti ir plaukti pasroviui. Jei atrodys, kad sulėtinti tempo tiesiog nėra galimybės, nesijaudinkite! Norėsite to ar ne, tempas bus sulėtintas už jus... Kai pastebėsite, kad jus ištikę iššūkiai, nekaip susiklosčiusios aplinkybės pradeda nervinti, giliai įkvėpkite, užlaikykite plaučiuose esantį orą kelias sekundes, o tada ramiai iškvėpkite. Pakartokite tai dar kelis kartus. Gilus kvėpavimas padės nusiraminti, o padaryta pauzė suteiks jums galimybę pažvelgti į situaciją kitu kampu. Nesiimkite skubotų sprendimų ir nesiveržkite kalbėti visko, kas papuola ant liežuvio. Anot angelų, būtent vidinė rimtis ir atsipalaidavimas padės įveikti šios savaitės iššūkius.

Kitas nemažiau aktualus dalykas, anot angelų, - tai jūsų elgesys su pačiu savimi.

Šią savaitę širdis kvies atkreipti dėmesį į savo sveikatą, emocinę ir dvasinę būklę. Gal atėjo metas keisti mitybos įpročius ar atsisakyti žalingųjų? Gal pajausite norą pradėti mankštintis? Galbūt atėjo metas išsilaisvinti iš toksiškų minčių, jausmų, skaudžių praeities prisiminimų? Nenustebkite, jei užčiuopsite emocinės paramos ir / ar psichologinės pagalbos poreikį. Tiesiog sekite vidiniu vedimu. Be to, jūsų širdis gali pakuždėti ir tai, kad atėjo metas priimti jūsų gerovei pasitarnaujančių sprendimų. Tai reiškia, kad teks atsigręžti į save ir pamąstyti, ar santykiai, kuriuos palaikote, turimas darbas ir / ar gyvenamoji vieta išties atliepia į pamatinius jūsų poreikius ir troškimus. Užčiuopęs širdies pakuždėtus dalykus žinosite, kuria kryptimi ir kaip judėti toliau.


Kiek kitoks nei įprasta gyvenimo tempas, vidinė savęs analizė gali patikrinti jūsų kantrybės, ištvermės, drąsos pripažinti tiesą ir ją priimti, nuoširdumo su savimi, pozityvumo, ramybės lobynus. Nepriimkite šio gyvenimo testo pernelyg rimtai!

Pakeisti, pagerinti vidinę būseną padės muzika.

Kai tik pajausite, kad apninka nemaloni nuotaika, įsijunkite mėgstamą radijo stotį, užsileiskite patinkančią dainą. Jei grojate muzikiniu instrumentu, suraskite laiko nupūsti nuo jo dulkes ir muzikuodamas praskaidrinkite nuotaiką tiek sau, tiek artimiesiems. Galbūt muzikos užburti išdrįsite ir pašokti?! Kaip ten be būtų, pamaloninkite save muzikos suteikiama gydančiąja galia. Kai džiaugiatės jūs, drauge džiaugiasi ir angelai. Beje, gali būti, kad pagalba iš angelų ateis būtent tada, kai grosite, dainuosite, klausysitės muzikos. Tai manifestuosis kaip genealios mintys, užplūstantis entuziazmas, pozityvi nuotaika, ir / ar informacija, kurią išgirsite grojančios dainos žodžiuose. Tad ištempkite ausis ir, besimėgaudami muzika, įsiklausykite!


Apibendrinant angelų žinutes galima pasakyti štai ką: užuot nervinęsis dėl to, kad viskas vyksta ne taip, kaip nori, verčiau atsipalaiduok ir leisk įvykiams atrasti geriausią tėkmės kryptį ir ritmą. Atsipalaidavęs, pamąstyki, kaip būtų galima dar geriau pasirūpinti savo gerove ir, jei reikia, priimki reikiamus sprendimus. Ir svarbiausia, prisiminki, kad pasimėgauti galima kiekviena akimirka ir tą padaryti padės pakili muzika. Taigi, kokios melodijos klausysiesi šiandien?


160 peržiūrų
bottom of page