top of page

Angelų prognozė savaitei: spalio 14 – 20 d.

Prieš kelias dienas mėnulis pasiekė savo piką ir pavirto į pilnatį. Tai reiškia, kad virsmai neatsilieka ir nuo žmogaus. Šią savaitę didžiausio mūsų dėmesio reikalaus visokeriopi valymo ir apsivalymo darbai bei santykiai su atžalomis.

Diena iki mėnulio pilnaties ypatinga, nes įgalina visokiausias apsivalymo praktikas ir darbus. Nepaisant to, šiems darbams tinkamas ir visas laikas nuo mėnulio pilnaties, todėl visai nenuostabu, kad šią savaitę angelai kviečia atkreipti dėmesį būtent į tai. Jei jautiesi pavargęs, išsekęs, suirzęs, sumautos nuotaikos ar tiesiog atrodys, kad neturi energijos judėti į priekį, žinok, kad yra šis tas, kad gali tau padėti. Kai žmogus jaučiasi nekaip, jo kūno vibracijos yra ženkliai suretėję ir tam, kad pasijaustų geriau, būtina jas atstatyti į harmoningą lygį. Kaip tai padaryti? Greičiausias kelias – apsitvarkyti aplinką, kurioje praleidžiate daugiausiai laiko. Gal tai namų aplinka? O gal darbo? Apsižvalgykite... Ir tuomet išmeskite, atiduokite, padovanokite jums nebereikalingus daiktus, drabužius, baldus, pačią įvairiausią įrangą, knygas, žurnalus ir kt. Išvalykite, išplaukite, išvėdinkite patalpas, pasimerkite šviežių gėlių, padeginkite žvakę. Visa tai padės apvalyti užsistovėjusią energiją ir jūs kaipmat pasijausite žymiai geriau. Kitas kelias – tai savo kūno apvalymas. Gerkite daugiau vandens, palepinkite save atpalaiduojančia vonia (galite įberti ir Epsom druskos), valgykite daugiau gyvo, termiškai mažai apdoroto maisto. Ir galiausiai, atlikite paleidimo ir atleidimo praktikas. Tai leis išsivaduoti iš sunkių, širdį užgulusių emocijų. Paleidę neigiamas emocijas pasijausite lengviau ir į jūsų energijos lauką sugrįš harmonija ir aukštos vibracijos. O kai tai nutiks, būsite ir vėl pasiruošęs kalnus nuversti.


Angelai teigia, kad šią savaitę dėmesio reikalaus ne tik minėtieji darbeliai, o ir santykiai su atžalomis. Tikėtina, kad jūsų, artimųjų vaikai ar atžalos, su kuriomis dirbate, jausis kiek jautresni nei įprastai. Gali būti sunkoka su jais susišnekėti, susitarti. Galbūt pastebėsite, kad jie nusiminę lyg ir be priežasties... Žinokite, kad šią savaitę jiems reikės jūsų palaikymo, užtarimo, supratimo. Pasistenkite šiems vaikas, jaunuoliams suteikti taip reikiamą komforto būseną: paklauskite, kaip jiems sekasi, paskatinkite juos atsiverti, pasipasakoti, ar bent jau aiškiai parodykite, kad esate pasiruošę jiems padėti, vos tik prireiks. Tad išlikite ramūs, susikaupę, kantrūs, geranoriški jų atžvilgiu.


Galiausiai, angelai ir vėl primena:

„Tau nėra ko bijoti. Esi saugomas pats, tavo artimieji, namai ir visa kita, kas tau brangu“.


Tai jei pajausi, kad persekioja kartais net ir nepagrįstos baimės, į jas pažvelk, pasveikink ir toliau daryk tai, ką sako širdis. Judėk į priekį nesidairydamas, o visą kitą nematomąjį darbą už tave padarys angelai!


Taigi ateinančias dienas esi kviečiamas valyti ir apsivalyti, reikalui esant, pagelbėti jaunesniam už save ir atminti, kad esi saugojamas angelų, todėl iš tiesų nėra dėl ko jaudintis ar baimintis. Vietoj to, tiesiog pasimėgauk judėjimu į priekį ir lengvėjančia būtimi.


Tedžiugina Bonų vasara!


348 peržiūros
bottom of page