top of page

Angelų prognozė savaitei: spalio 5 – 11 d.

Pastarąsias savaites lydėjusios jausmų audros rimsta ir jas keičia kur kas lengvesnio turinio vėjai. Pasak angelų, šią savaitę džiugins minčių skaidrumas, rimstanti širdis ir susitelkimas į tai, kas dabar yra svarbiausia, t. y. meilę. Tačiau apie viską nuo pradžių...



Pati pirmoji ir viena svarbiausių šios savaitės realijų yra ta, kad pagaliau aplink esantį chaosą ir sumaištį galvoje pakeis giedros mintys.

Reiškia, kad ateinančiomis dienomis bus lengviau suvokti save, kas vyksta aplink. Gerai apsižvalgę pastebėsime, kad aplink esantys žmonės ir jų elgesys tampa kur kas konstruktyvesnis, jų pasaulėžiūra ir argumentai suprantamesni. Atrodys, kad tiesiog lengviau susišnekėti su kitais, išspręsti konfliktus, susitarti. Šiuo metu ne tik išblaivės žmonių mintys, o ir suaktyvės jų kūrybinis potencialas. Nenustebk, jei galvoje užvirs aibė genialių idėjų ar bendradarbiaudamas su kitais pajausi, kad būnant drauge visas kūrybinis procesas įsivažiuoja greičiau, sklandžiau, smagiau. Šią savaitę kilusios idėjos – tai dangiškos inspiracijos pasekmė! Tad neignoruok į galvą šovusių idėjų, o raitokis rankoves ir imkis veiksmų! Visais likusiais dalykais, kurių reikia tų idėjų įgyvendinimui, pasirūpins Visata.


Antroji angelų perteikiama žinia susijusi su vidine būsena, kurią galimai išgyvensime ateinančių dienų metu.

Angelai puikiai suvokia, kokiomis aplinkybėmis šiuo metu gyvename, kaip mąstome ir ką jaučiame. Jie žino ir tai, kad kai žmogų ištinka virtinė rūpesčių, negandų, išbandymų, jis susigūžia, pakeldamas pečius ir nuleisdamas galvą, užsisklendžia, norėdamas nuo skausmo apsaugoti savo širdį. Pastarąsias savaites angelai kalbėjo apie emocijų paleidimą, atleidimą sau ir kitiems. Šią savaitę jie atskuba su siekiu pranešti, kad atėjo metas atsikvėpti, atsipalaiduoti, nurimti, atsigauti, nes sunkiausi išbandymai jau įveikti... Dabar, lyg stovėdamas ant aukšto kalno, gali pamatyti savo gyvenimą iš paukščio skrydžio, suvokti, kiek daug nuveikta, patirta, išskanauta, suprasta. Giliai įkvėpk ir iškvėpdamas patapšnok sau per petį už vidinę stiprybę ir gebėjimą judėti į priekį nepaisant siaučiančios audros. Tu esi stiprus žmogus, metas tai pagaliau pamatyti ir pripažinti.


Na, o trečioji žinia kviečia išlikti susitelkus. Susitelkus į širdies patį tauriausią jausmą, meile vadinamą.

Kaip dažnai kvailai įsiskaudinę ir nosį iki dangaus užrietę nebesugebame pamatyti tikrų dalykų, realaus situacijų vaizdo, greta esančių brangių žmonių? Kaip dažnai pasidavę išgalvotiems principams ant kortos pastatome tai, ką ilgus metus kūrėme, puoselėjome, išglostėme? Kaip dažnai pasirenkame „teisiojo sostą“ ir atsisėdę į jį savo didingumu užgožiame tai, kas iš tiesų svarbiausia. Nusisukame nuo to, kas sukuria daugiausiai būties saldumo, t. y. meilės ir ramybės. Tai užuot vėlęsis į nereikalingas diskusijas ir konfliktus, paklausk savęs:

„Ko aš siekiu: noriu įrodyti savo tiesą ar mėgautis ramybe ir meile?“

Gavęs atsakymą į minėtą klausimą galėsi išlikti nuoširdus su savimi ir pasirinkti tai, kas šiuo metu yra svarbiau. Pasirinkęs meilę ir ramybę, nepraloši.


Apibendrinant angelų žinutes galima pasakyti tiek: pasimėgauk atokvėpiu, pasidžiauk užplūstančiomis kūrybiškumo bangomis ir išlik susitelkęs į meilę. Toks šios savaitės receptas. Visus likusius prieskonius ir slaptus ingredientus susidėsi pagal save.


Rudeniškai aromatingų dienų!


197 peržiūros
bottom of page