top of page

Angelų prognozė savaitei: vasario 10 – 16 d.

Atnaujinta: 2020-02-11

Ateinančios dienos žada išties pakilių emocijų, gausa prisodrintų patyrimų, įvykių, kurie pademonstruos, koks mylimas ir vertinamas žmogus esate. Jausmas toks, tarsi pasitinkame vieną geriausių šiais metais savaičių. Pasiruošęs pasitikti stebuklus?!



Pirmojo žinia, kurią atneša angelai šią savaitę, yra susijusi su mus supančia aplinka. Jei kalbėti konkrečiau, tai turima galvoje žmogų supančią darbinę ir asmeninę aplinką. Atrodys, kad tarsi įvažiuojate į jums tinkamas profesines vėžes, sunkus darbas ima duodi puikių rezultatų ir jūs, galbūt net ir po gerokai ilgo laiko, pagaliau galite pasidžiaugti savo pasiekimais. Tikėtina, kad šią savaitę sulauksite pripažinimo, pozityvių įvertinimų, gerų atsiliepimų iš kolegų, klientų. Prireikus, nesunkiai sulauksite reikiamo palaikymo, padrąsinimo, pritarimo imantis jums aktualių sumanymų, susitarimų, projektų. Be to, pakili nuotaika tvyros ir asmenio gyvenimo atmosferoje. Netruks progų pasijausti mylimu, globojamu, savu. O Šv. Valentino dienos vėjai matyt tik sustiprins meilės, tvyrančios ore, energijos srautą.

Tegu meilė persmelkia visas gyvenimo sritis atnešdama dar daugiau lengvumo, ramybės, pilnatvės ir suteikia erdvės įgyvendinti užsibrėžtus savaitės tikslus.

Antroji angelų žinutė nurodo į žmonių širdyse dominuosiančią emociją. Galbūt dėl meilės, tvyrančios ore, o gal dėl ypatingų gyvenimo įvykių, stebuklais vadinamų, širdyje suvirpės stiprūs jausmai. Galbūt jie palies taip stipriai, kad norėsis pravirkti... Vieni pravirks džiaugsmo ašaromis, kiti – juoko, treti – galbūt ir liūdesio. Jei pajausi, kad širdį niaukia nejaukūs, nemalonūs jausmai, pasirinki mintis kreipti į dėkingumą. Liūdesys, pyktis, nerimas – tai emocijos, kurios parodo, kad kažkas gyvenime yra svarbu. Ir už tą žinojimą galima būti dėkingu, tiesa? Neprivaloma, bet galima... Mokslininkai sutaria: kuo daugiau dėmesio žmogus skiria dėkingumui, tuo geriau jaučiasi.

Kasdienė dėkingumo praktika ilgainiui padeda sustiprinti žmogaus laimės pojūtį.

Tai gal verta pradėti ir užbaigti dieną pamąstymais apie dalykus, už kuriuos esi dėkingas?


Trečioji žinia – tai kvietimas atminti, kad žmogų supanti gausa yra jo minčių rezultatas. Labai dažnai žmogus sau ir kitiems kartoja panašias frazes: „neturiu laiko“, „neturiu pinigų“, „neturiu galimybių“, „neturiu sveikatos“. Kaskart sąmoningai ar net nepastebėdamas save užtikrina, jog gyvena nuolatinio trūkumo sąlygomis, nežiūrėdamas į tai, kad gyvenimo sąlygos žymiai pagerėjo palyginti su tuo, kas buvo prieš šimtmetį ir vėliau...

Angelai sako, kad kuo dažniau žmogus mintis kreipia į gausą ir į visa tai, kas YRA, tuo daugiau šio gėrio pritraukia į savo gyvenimą.

Kuo labiau akcentuoja, jog turi pakankamai laiko, užtenkamai galimybių, tuo stipriau jis signalizuoja Visatai, jog vertina tai, ką turi, ir yra pasirengęs priimti dar daugiau. Būtent tada, tarsi iš gausybės rago, angelai į žemę barsto dar daugiau gausos atnešančius stebuklus.


Ketvirtoji žinia, kurią perduoda angelai, - tai dar vienas kvietimas pasitikėti savo širdies pajautimais. Nors apie tai jau buvo kalbėta daugybę kartų, angelai kaskart vis primena, kaip svarbu pasitikėti vidiniais pajautimais.

Jei šią savaitę pajausi, kad širdį veria nemalonūs jausmai, tarsi „bloga nuojauta“, nenustumki tų pojūčių į šoną.

Verčiau įsiklausyki ir, nepaisant proto išmąstomų krūvos racionalių priežasčių, dėl kurių tuos jausmus reiktų ignoruoti, seki vidiniu kompasu. Jei pajausi, kad verslo partneris „ne prie širdies“, ieškoki naujo. Jei širdis sako, kad geriau į kelionę nesileisti, vadinasi, dabar netinkamas laikas. Atminki, kad pasitikėdamas vidiniais pajautimais, atveri duris angelų pagalbai, nes būna dienų, kai šie veda panaudodami tavo širdies balsą. Tad įsiklausyk...


Štai tokios naujienos iš angelų pasaulio. Taigi pasidžiauki šios savaitės stebuklais, padėkoki už supančią gausą ir stebėki, ką tau sako širdis, nes ji tave išves į ten, kur trokšti būti.


Meile alsuojančios savaitės!


220 peržiūrų
bottom of page