top of page

Angelų prognozė savaitei: vasario 17 – 23 d.

Švenčių laikotarpiui pražingsniavus, ateina apmąstymų, suvokimų, pajautimų laikotarpis. Laikotarpis, kurio metu bus svarbu atpažinti, priimti angelų pagalbą ir josios įkvėptam drąsiai veikti.

Pirmoji angelų balsais suskambusi žinia nurodo, jog ateinančiomis dienomis, stipriau nei anksčiau, pajausite angelų buvimą šalia ir jų besąlyginę meilę. Angelų pagalba reikšis pačiomis įvairiausiomis formomis. Galbūt išgirsite savo mėgstamą dainą būtent tada, kai mažiausiai to tikėsitės, ar kai ūpas sumenks. Galbūt nepažįstamasis gatvėje pasakys gerą žodį, frazę, kurios jūsų ausys jau seniai pasiilgo... O gali būti ir taip, kad visai netikėtai sulauksite reikiamo palaikymo iš valdžios, kolegų ar artimųjų. Jūsų tikėjimas angelais ir jų neaprėpiamomis galimybės tarnauti jūsų gerovei pagaliau duos vaisių. Jei būsite atidūs, pastebėsite, kad Visata ir angelai „sustyguoja“ visas aplinkybes taip, kad pagaliau turėtumėte aibę galimybių pasijausti mylimu, globojamu, saugojamu, palaikomu, įkvepiamu. Tad kiek to ranka pasiekiamo gėrio „nusiraškysi“, priklauso tik nuo tavęs.


Antroji žinia atkreipia dėmesį į emocinį šios savaitės foną. Atrodo, kad ateinančiomis dienomis širdis bus kiek jautresnė nei įprastai. Galbūt pastebėsite, kad stipriau išgyvenate dėl smulkmenų, kurių anksčiau nė nepastebėjote ar tiesiog „neėmėte giliai į širdį“. Galbūt imsite ilgėtis anapilin iškeliavusiųjų... Tikėtina ir tai, kad kur kas geriau ir stipriau užčiuopsite savo širdies pajautimus, išgirsite intuicijos signalus. Sustiprės ir vidinės nuojautos, lengviau atskirsite tiesą nuo apgaulės. Nors emociškai ir gali būti nelengva, atminkite, kad jūsų jautrumas – tai Visatos dovana, kurią įvaldęs ir išmokęs pritaikyti praktiškai, galite surasti savąją tiesą, priimti gerovę sukuriančius sprendimus, išsilaisvinti iš netinkamo darbo ar jus ribojančių ir žemyn gramzdinančių santykių. Angelai primena: kai sunku priimti savąjį jautrumą, kai nesiseka suprasti jautrumo priežasčių, kai nepavyksta suprasti širdyje plasnojančių jausmų, ženkite žingsnį atgal, atsipalaiduokite, pasitelkite gilų kvėpavimą ir kompanijon pasikvieskite angelus. Jie nuramins įsisiūbavusius jausmus ir padės „sugaudyti“ tą informaciją, kurią jums perduoda niekad neklystanti širdis.


Trečioji angelų žinutė kviečia dėmesį sutelkti ir į tuos dalykus, gyvenimo sritis, iššūkius, kurie prašyte prašosi drąsos. Drąsos! Atrodo, kad ateinančiomis dienomis turėsite galimybių pademonstruoti pasauliui, kas jums svarbu, kuo tikime ir ko trokštame. Netruks progų prisipažinti, ką galvojame, ką planuojame ir kuo norime tapti ateityje. Jeigu pastaruoju metu dirbote su nauja idėja, tačiau laikėte ją paslaptyje bijodamas visa tai parodyti pasauliui, tai šią savaitę galėsite tuo pasidžiaugti. Su sąlyga, kad nepabijosite pasirodyti toks, koks esate iš tiesų. Tad jei jauti, kad pavargai ir tiesiog trokšti pagaliau būti savimi, tai atsiverk, prisipažink, ženk drąsiai į priekį. Nieko nebijoki, nes Visata ir angelai tave palaiko ir visada palaikys!


Taigi ateinančias dienas bus svarbu atminti, kad būrys angelų ir arkangelų nuolat stovi šalia ir nenustodami darbuojasi Tavo gerovės vardan. Jei širdis pakuždės kažko imtis, tai neatidėliodamas taip ir padaryk. Tavo narsi širdis puikai žino, kada ateina metas skleisti sparnus. Tad įsiklausyki į jos jautrumu išaustas žinutes ir drąsiai pasitiki dar šviesesnį rytojų. JUK TU VISKĄ GALI!


147 peržiūros
bottom of page