top of page

Rudens lygiadienio galia

Rudens lygiadienis - tai metas, kai antroje metų pusėje, o tiksliau rugsėjo pabaigoje (apie 21 d.), dienos trukmė susilygina su nakties. Įsigali dienos ir nakties pusiausvyra, balansas tarp tamsos ir šviesos.


Niekad anksčiau per daug nesigilinau į šį metą. Na, kas čia tokio?! Ir tik praėjusiais metais, pokalbio su dangumi metu išsiaiškinau, jog lygiadienis yra labai subtilus momentas, kupinas dangiškų dovanų.

Nors rudens lygiadienis pažymi astronominio rudens, sezono, kuris man patinka mažiausiai, pradžią, visgi momentas, kuomet į pusiausvyrą sugrįžta dienos ir nakties ritmas, suteikia galimybę ir žmogui padaryti tą patį. Sugrįžti į pusiausvyrą. Ir visai nesvarbu, apie ką eina kalba: sveikatą, meilę, santykius, darbą, pinigus, problemas ar emocines būsenas. Pusiausvyros energiją galima pasikviesti būtent į tas gyvenimo sritis ir situacijas, kurios prašosi mūsų dėmesio. Tai bent! Tiesa?


Šio rudens lygiadienis ir jo pusiausvyrą sugrąžinančios energijos srūva meilės link. Tai kviečia mus visus pamąstyti, kaip mes mylime ir kaip sugebame su ja ir joje gyventi. Kaip mums pavyksta mylėti ir būti mylimiems. Ar mūsų skleidžiamos meilės srautas yra toks pat stiprus ir tolygus kaip meilės priėmimas? Ką sako vidus? Jei jauti, kad visgi norėtųsi įnešti daugiau pusiausvyros į meilės srautų dinamiką, įsileisk lygiadienio energijos pliūpsnį. Taip, kaip tau norisi ir gaunasi.


Na, o jei tu, kaip ir aš, esi pamilęs meditaciją, kviečiu pasileisti su manimi į harmonizuojančią praktiką.

Ji padės priimti lygiadienio dovanojamas energijas ir pakreipti savo būtį pusiausvyros link. Meditaciją rasi čia:


Taigi palaiminto ir palaimingo lygiadienio. Tegu harmonijon sugrįžta visa, ko trokšta tavo širdis.


Su meile,

Agnė

 
 








199 peržiūros
bottom of page