top of page

Angelų prognozė savaitei: rugsėjo 2 – 8 d.

Rudeniui beldžiantis į vasaros namų duris, o žmogui verčiant naują mėnesio lapą, angelai atkeliauja su dar viena žinia. Žinia, kuri perspėja apie ateinančius iššūkius. Tai ko tikėtis ir kaip elgtis šią savaitę?

Angelai primena būti atidiems ir konstruktyviai priimti savo baimes. Jeigu jausitės nesaugūs patys ar nerimausite dėl artimųjų gerovės, namų saugumo, atminkite, kad esate nuolat globojami ir saugojami angelų sargų, kitų angelų ir arkangelo Mykolo. Kuomet pastebėsite, kad dėl svarių priežasčių aplanko niūrios mintys ir širdį persmelkia nerimas, paprašykite papildomos angelų pagalbos ir apsaugos. O kaip apsaugoti save nuo energinio nutekinimo tuomet, kai teks bendrauti su didelėmis žmonių grupėmis ar negatyviai nusiteikusiu asmeniu, rasite čia: https://www.angelyste.com/post/kaip-arkangelas-mykolas-gali-pad%C4%97ti-tau

Atminkite, kad jums nėra reikalo nervintis ar nerimauti, nes jūsų užnugariu be perstojo rūpinasi angelai.


Šią savaitę dalis žmonių susidurs su nemažais iššūkiais. Kai kuriems žmonėms tai bus visiškai nauja ir problemos pažirs tarsi iš giedro dangaus, o kitiems – tie iššūkiai bus tarsi užsitęsusių problemų atomazga, kai reikės su tuo tiesiog susidoroti. Nors atrodys, kad šios problemos, iššūkiai ir dėmesio reikalaujančios situacijos yra neišsprendžiamos ar tiesiog ne jūsų jėgoms, kaskart sau priminkite apie krūtinėje liepsnojančią vidinę stiprybę ir gebėjimą judėti į priekį nepaisant laikinų trikdžių. „Aš viską galiu“, sau kaskart pakartokite ir prisiminkite paprašyti pagalbos, jei visa tai atlaikyti taps per sunku. Angelai palengvins ant pečių nešamą naštą.


Šią savaitę paprašę angelų pagalbos pajausite labai įdomių patirčių. Visų pirma, galite pajausti energijos bangas kūne, ypač tais atvejais, kai jausitės išvargę, o ant stalo gulės aibė nepadarytų užduočių. Nesistebėkite, jei tarsi iš niekur atsiras jėgų ir norėsis „kalnus versti“. Antra, galite pastebėti, kad anksčiau varginusios negatyvios mintys, abejonės, pesimizmas pasitraukia į šoną ir jūsų sąmonėje stoja ramybė, atsiranda tam tikras aiškumas. Aiškumas, ką daryti toliau ir kaip tvarkytis su iškilusiomis problemomis. Trečia, kai kuriems žmonės į galvą šaus genealių idėjų ar jų sąmonę aplankys naujos, žmogui nebūdingos mintys. Pavyzdžiui, nei iš šio nei iš to sugalvosite pradėti mankštintis ar sveikai maitintis, imtis iki tol nemėgstamos veiklos, naujo hobio ir pan. Todėl nesistebėkite ir neatmeskite šių minčių, nes taip šią savaitę padės angelai. Tiesiog ramiai ir su dėkingumu priimk visas šias patirtis.


Nors priešakyje ir laukia spalvingų patirčių savaitė, angelų pasaulio atstovai siūlo dar kai ką. Kuomet žmogus susiduria su konfliktinėmis situacijomis jis arba stengiasi jas užglaistyti išsižadėdamas savo pozicijos, troškimų, intencijų, nurydamas viską, ką norėjo pasakyti, arba ieško būdo visą tai išspręsti, surasti kompromisą išsakydamas tai, kas jam labai svarbu. Kokios strategijos dažniausiai laikaisi tu? Šią savaitę, anot angelų, bus išties labai svarbu išlikti drąsiu ir atstovėti savo poziciją. Gali būti, kad atsiras žmonių, kurie norės perkalbėti, pakreipti į savo pusę, bet tu susitelk į tai, kas svarbiausia, ir kryptingai to siek, nes visu kitu bus pasirūpinta.


Taigi būk sąmoningas, drąsus, atidus savo gerovei ir atviras pagalbai iš dangaus. Nemalonumai netrukus baigsis, o Tu būsi išlaikęs stiprybės testą puikiu balu. Sėkmės naujais gyvenimo mokyklos metais!


252 peržiūros
bottom of page